Tips inför första träffen med ett medium

27 april, 2019 admin 0 Comments

Tips inför första träffen med ett medium

Att träffa ett medium för första gången kan innebära skräckblandad förtjusning. Man kanske inte riktigt vad man ska förvänta sig och inte heller vilka frågor man ska ställa. Det kan vara bra att förbereda sig, oavsett om man ska besöka en seans eller en privat sittning där mediet använder sig av exempelvis kort.  Det finns några smarta tips att ha i åtanke både inför och under mötet som kan vara bra att ta med sig.

Hitta ett seriöst medium

Det är viktigt att mediet du besöker ger en stark känsla av förtroende och verkar seriös. Det ska kännas enkelt att prata och att du faktiskt kan känna igen dig i det personen säger. Kanske speglar det ditt liv eller din personlighet på något sätt. Informationen du får ska inte kännas ”tagen från luften” utan du ska på något sätt kunna relatera till det som sägs. Detta oavsett om man ger denna information via seans eller att kort läggs ut på bordet. Ett bra tips är att kolla med vänner och bekanta om de haft bra upplevelser hos något särskilt medium, och kanske är det till och med villiga att dela med sig av någon historia som rör besöket. Tarotguiderna är i övrigt en som vi själva kan rekommendera där man hittar kunniga vägledare.

Förbered frågor och skriv ned det som sägs

Dina förväntningar och vad du vill ha ut av sittningen är en viktig del av besöket, så att skriva ned ett par frågor i förväg är ingen dum idé. Du vill inte komma ut därifrån och känna att du missat något men ha i åtanke att personen kanske inte kommer kunna besvara alla dina frågor. Det är också både roligt och spännande att göra korta anteckningar under tiden du får svar på dina frågor, på så vis kan du sedan i lugn och ro gå igenom vad som sagts. Dessutom kan du plocka fram dina anteckningar efter ett par månader och se vad som hänt sedan besöket.

Förhåll dig till oskrivna regler

Även om du är nyfiken på vissa saker är det viktigt att du förhåller dig till mediets oskrivna regler. Det kan handla om dödsfall eller andra tragedier, som dessa personer av olika skäl väjer att lämna utanför oavsett om du befinner dig på en privat sittning eller en senans.

Att få kort lagda för sig, gå på en seans eller privat sittning för första gången kan vara läskigt. Kom ihåg att det alltid ska vara en positiv upplevelse och att du alltid kan lämna rummet om det inte känns rätt.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *