Ta busskörkort i Malmö genom vår trafikskola

20 mars, 2015 webmaster 0 Comments

Har du och vännerna tillsammans köpt en gammal buss för att åka runt i Europa i sommar? Då kan vi informera er om att ni kommer att behöva ett busskörkort för att kunna framföra ert fordon.

Den vanligaste anledningen till att ta busskörkort i Malmö är dock för att skaffa en ny karriär. Bussförare är ett yrke som för närvarande skriker efter ny arbetskraft och att skaffa busskörkort i Malmö kan därför vara en spännande start på en ny yrkesbana.
Hos oss på Erikssons Trafikskola, har du möjlighet att utbilda dig till bussförare med behörighet D eller DE. Ett Busskörkort i Malmö av den förstnämnda typen, innebär att körkortsinnehavaren har rätt att framföra en buss med obegränsat antal passagerare. Ett körkort av DE-typ betyder att innehavaren av förarbeviset dessutom får koppla ett släp till den buss han eller hon kör. För bägge typer av körkort gäller att man måste ha uppnått en ålder av 24 år innan man kan komma ifråga för att genomgå utbildningen.

Vi har många års erfarenhet av att utbilda förare i Malmö av både moped, motorcykel, personbil och inte minst buss. Hos oss kommer du att få tillgång till allt material som du behöver för att klara teoriprovet, vilket inkluderar både kurser på plats och internetstödd undervisning. Dessutom är våra erfarna lärare på skolan både pedagogiska och tålmodiga, samt måna om att du ska klara av både kunskapsprovet och den så kallade uppkörningen. Med rätt stöd och undervisning är kurserna vare sig svåra eller tråkiga, utan snarare något spännande, kul och utvecklande.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *