Är ett ansiktslyft med trådar i Stockholm något för alla?

11 februari, 2015 webmaster 0 Comments

Det här med åldrande kan vara något som drabbar vissa hårdare än vad det drabbar andra. Vi tänker här på det rent estetiska där en del människor verkar vara immuna mot allt vad rynkor, hängande ögonlock eller ett flyende hårfästa heter. Detta ställt mot andra som redan i slutet av 30-årsåldern börjar få synliga rynkor och som därmed plötsligt ser betydligt äldre ut än vad som i själva verket är fallet.

Det kan alltså vara jobbigt att åldras men det finns en del alternativ och hjälpmedel som kan bromsa detta och åter ge personen i fråga ett ungdomligt yttre. Ett är att man helt byter livsstil, börjar motionera, äta rätt och undvika cigaretter och alkohol – men detta är ju faktiskt i ett förebyggande syfte och förhindrar ju inte de befintliga rynkorna som de facto finns i ansiktet och här får man alltså överväga någonting annat. Exempelvis och lämpligen då ett kirurgiskt ingrepp. Även inom detta finns det många alternativ och utöver de mer traditionella – exempelvis ögonlocksplastik – så kan man numera även rikta sin blick mot andra metoder som ger ett gott resultat. Ett av de mest populära sätten som kommit under senare år – och framförallt i Stockholm – är att man genomför ett ansiktslyft med trådar. Hur går då detta till och varför har det blivit så populärt med just ansiktslyft med trådar i Stockholm?

Jo, här kan man väga in många aspekter och ett av de främsta handlar om tiden. Det går nämligen väldigt fort att genomföra ett ansiktslyft med trådar och ingreppet i sig brukar ta några timmar. Det bästa gällande ett ansiktslyft med trådar handlar dock om tiden efteråt – konvalescensen – som brukar röra sig om några få dagar. Detta gör att man i Stockholm alltså i stort sätt kan besöka en klinik för plastikkirurgi en torsdag och sedan vara tillbaka på jobbet redan på måndagen – utan rynkor! Naturligtvis får man räkna med att ansiktet blir lite svullet och aningen blått men det fina med att genomföra ett ansiktslyft med trådar är att de tas upp av din kropp och därmed alltså inte lämnar några ärr efter sig.

Trådarna i sig heter nämligen Aptos-trådar och lyfter ansiktet med hälp av små spännen som därefter försvinner – ofarligt – in i kroppen inom loppet av några veckor. Ett ansiktslyft med trådar är dessutom något som görs enbart med hjälp av lokalbedövning och detta är ju alltid bättre än att tvingas till narkos. Man kan alltså genom dessa argument förstå varför just ansiktslyft med trådar seglar fram som ett populärt alternativ i Stockholm och vi får här hoppas att detta ingrepp sprider sig även till övriga delar av Sverige.

Alla ska ha rätt att åldras i sin egen takt och kunna påverka sitt eget utseende. Man måste, helt enkelt, ha större förståelse för varför exempelvis ett ansiktslyft med trådar är ett alternativ för en boende i Stockholm. Allt åldrande är nämligen inte smärtfritt för alla människor, så enkelt är det.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *