Bed and breakfast i Skåne

21 maj, 2015 webmaster 0 Comments

Har du funderat på att ta din semester i Sverige? Kanske har du planerat att göra en rundresa som sträcker sig över många delar av det natursköna Skåne, som av många ses som en av Sveriges vackraste platser.

Då ska du definitivt stanna till hos Gröna frun och spendera en eller ett par dagar på ett av de bästa Bed and Breakfasts i skåne. Du kan läsa mer och boka på www.bedandbreakfastskåne.se. Här kommer du att få känna vingslagen av den svenska historien i en av Sveriges äldsta gårdar.

Gröna Frun – En bed and breakfast i Skåne

Hos Gröna Frun Bed and breakfast i Skåne får du uppleva charmen av att bo på ett riktigt gårdshotell i historisk 1700-talsmiljö. Efter att ha renoverat och startat Bed and breakfast i Skåne på Bjärreds äldsta gård, så har Gröna Frun blivit ett populärt resmål för både långväga resande och lokalbefolkning, som passar alldeles underbart bra för en skön och avkopplande weekend som enkelt kan kombineras med dina andra semestermål i Skåne.

Här får du en skön känsla av att befinna dig i den svenska historiens medelpunkt, och inkvarteras i charmiga och moderna men samtidigt traditionella och historiska rum. Som vanligt precis som namnet talar för så ingår naturligtvis en alldeles underbar frukost tillsammans med hyra av rum. Här har du möjlighet att vakna upp till en fridfull och trivsam atmosfär och inta din frukost efter en god natts sömn i den trevliga lobbyn eller välja att sitta ute och höra fåglarna kvittra till morgonkaffet. Vid semesterplanering och resa genom Skåne ska du verkligen tänka på att göra ett besök hos Gröna Frun Bed and Breakfast.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *