NHL live – Tjäna pengar till resan

30 december, 2014 webmaster 0 Comments

Det finns nog inte ett enda ishockeylag som inte skulle vilja åka och se NHL när de spelar live. För att kunna ha möjlighet att göra detta så kan ni som lag göra på flera sätt för att tjäna ihop pengar till det och det är lättare än vad man kan tro.

Oavsett om det är NHL live ni vill åka till eller genomföra en egen tävling så är det i grund och botten samma sak ni behöver, pengar! Att tjäna in pengar till resa, boende och biljetter kan ni enkelt göra på många olika sätt. Se till att från början sätta upp en klar budget så att ni vet hur mycket ni behöver samla in eller tjäna. Vad kommer boendet att kosta för alla i laget? Är det några ytterligare event ni vill se utöver huvudakten? Det allra lättaste, roligaste och smidigaste att tjäna pengar på är att sälja olika produkter. Som team är det också mycket givande för teamkänslan att göra detta tillsammans och för att sälja bra kan ni ta del av många bra tips för hur man lyckas med försäljningen.

Att i god tid planera vad ni ska göra för att tjäna pengar och sedan genomföra det är en mycket god idé. Är det försäljning av något slag så är det viktigt att ni planerar den med på ett bra sätt och ser till att alla i laget hjälper till på bästa sätt och efter bästa förmåga. Som nämnt innan är ett mål bra att sätta innan ni börjar med försäljningen, så att ni vet vad det är ni vill uppnå. Därför är det en god idé att skriva ner tydligt innan en budget för den resan ni vill göra, så att ni redan innan vet hur mycket pengar ni måste tjäna.

Dock är det viktigt att tänka på att det enskilda laget inte förfogar helt och hållet över en så kallad lagkassa utan det är föreningen ni är med i som bestämmer över dem. Dock är det förhoppningsvis så att föreningen låter er åka till det ni som lag bestämt er för.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *