Kan jag jobba med trappstädning i Stockholm?

15 januari, 2015 webmaster 0 Comments

Det finns väldigt många företag i Stockholm som sysslar med städning och denna konkurrens har gjort att företagen i fråga blivit tvungna att söka sig till egna områden för att separera sig från varandra. Detta kan handla om att ett företag sysslar enbart med kontorsstädning, att ett annat nischat sig mot trappstädning och ett tredje riktat in sig på flyttstädning. – det här gör att konkurrensen inte äter upp företagen utan istället låter dem utvecklas inom sitt eget område i Stockholm.

Det finns alltså plats i Stockholm för alla – så länge man hittar sin egen nisch och här kan det alltså vara alltifrån trappstädning till städning hemma hos vanliga privatpersoner. Det ställs dock lite annorlunda krav om man vill söka ett arbete inom städbranschen i Stockholm och här ser vi både till fysik och nogrannhet – vill man exempelvis arbeta med trappstädning så måste man ha viss fysisk förmåga då det – naturligtvis – handlar om att klara av att gå upp- och ner i trappor.

Detta kanske ställt mot ett arbete där man städar hemma hos privatpersoner där kanske noggrannhet och koncentration föredras snarare än att man har bra fysik – dock så ska man ju här även veta att trappstädning även den kräver att man är noggrann. Det räcker ju inte med att kunna springa omkring i trappor för att få jobb, eller hur?

Det vi menar här är att just trappstädning – i och med att så många bor i huset och drar in smuts – inte kräver lika stor noggrannhet som just städning på kontor eller hemma hos privatpersoner i Stockholm. Förhoppningsvis gör även de boende i den aktuella fastigheten sitt bästa för att underlätta för den som ska städa trapphuset.

Passar du för trappstädning i Stockholm?

Har man dock rätt fysik och rätt motivation så är trappstädning ett väldigt bra jobb att söka sig till och här tänker vi främst på fördelarna gällande tider. Trappstädning i Stockholm genomförs nämligen mestadels på förmiddagarna och detta innebär då att man dels får lite sovmorgon och även sina kvällar fria – detta ställt mot kontorsstädning där man mestadels jobbar kvällar eller helger och därför inte har lediga kvällar på samma sätt.

Även lönen är klart godkänd och marknadsmässig om man väljer trappstädning som sin gebit – men den hade naturligtvis kunnat vara lite högre. Det här gäller ju inte enbart trappstädning i Stockholm utan egentligen alla typer av städning och i vilken stad den än genomförs. Generellt så ska sådana viktiga jobb premieras i from av några extra kronor i lönekuvertet varje månad och vi får här verkligen hoppas att denna fråga drivs på ytterligare i framtiden.

Alla vet ju hur viktig exempelvis trappstädning är för de boendes välmående och bemötande mot varandra och det finns många konflikter som skulle kunna blossa upp ifall denna del av städningen började misskötas och detta oavsett om det handlar om Stockholm, Göteborg eller Luleå. Trappstädning är lika viktigt oavsett var man bor och detta borde således också visas i lönekuvertet hos den person som utför jobbet, eller hur? Att jobba med trappstädning i Stockholm är alltså ett bra jobb med marknadmässig lön – som gärna dock kan få bli en smula högre.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *