Kontorsstädning i Lund – Skapa en trevligare arbetsmiljö

12 februari, 2015 webmaster 0 Comments

Ett fräscht och rent kontor är en viktig faktor att ta i beaktande när man arbetar för att skapa en trevlig arbetsmiljö. Kontorets egen personal har oftast inte själva tiden att städa under arbetsdagen eftersom det finns så mycket andra arbetsuppgifter.
Kontorsstädning i Lund består av engagerade arbetstagare som ständigt gör sitt yttersta för att kontoren skall vara skinande rena. Hela kontoret städas självklart för att resultatet skall vara det bästa. I priset ingår dessutom rengöringsmedel för att kontorets personal inte skall behöva anskaffa det och städfirman har med sina egna städredskap.

Städningen består av att allmänna utrymmens golv och mattor dammsugs samt rengörs. Fläckar tas bort på lister, dörrar och speglar. Papperskorgar töms och hyllor, bänkar och tavlor dammas av. I kök torkas diskbänkar av och bland annat kaffemaskiner och diskho rengörs. Toaletter rengörs såväl in- som utvändigt. Om man vill köpa tilläggstjänster är detta fullt möjligt; till exempel persiennrengöring och fönsterputs. Man kan höra av sig till önskad städfirma för att få reda på vilka tjänster de erbjuder samt be om en offert.

Före det första städtillfället går städfirman tillsammans med kontorets personal igenom allt som skall göras. När genomgången gjorts behöver ingen personal vara på plats. Efter utfört arbete vill dock den personal som utför kontorsstädningen i Lund att resultatet av städningen gås igenom för att kunden skall kunna framföra synpunkter och eventuella klagomål. Genom kritik och åsikter kan företagen utveckla sin verksamhet ytterligare och försäkra sig om att kunderna är nöjda. Speciellt om kontorsstädningen är återkommande värdesätter teamet av städare att kundrelationen upprätthålls av en god ömsesidig kommunikation för att resultatet skall vara tillfredsställande.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *