Förnya eller byta ut lagets utrustning – använd er reskassa

25 februari, 2015 webmaster 0 Comments

Är du med i ett ishockeylag vet du hur viktigt det är att alla har utrustning som är i toppskick. Är den inte det måste det köpas in nytt och för det så behöver ni som lag tjäna pengar. För att få pengar till laget kan det ibland vara nödvändigt att använda det ni samlat ihop för att använda till era resor och istället lägga dem på ny utrustning. Har man inte bra utrustning kan man inte spela ishockey. Om det gäller yngre barn som precis börjat spela hockey eller vill gå i hockeyskola krävs det egentligen bara klubba, hjälm, skridskor och skydd av enklare och billigare modell men är ni ett lag som ligger i högre divisioner är det viktigt att ni har utrustning som är i toppskick!

Om man har otur och blir av med sin utrustning på grund av en olycka eller liknande är det av allra största vikt att man så snart som möjligt igen ersätter den utrustningen för att kunna träna och tävla så som man brukar. Har ni då bara en reskassa att ta av så är det från den ni får använda er av så länge så att ni kan ersätta det som har gått förlorat.

Dock är det ju alltid enkelt att sedan fylla på er reskassa igen, genom att göra nya försäljningar eller på annat sätt tjäna pengar till laget. En väl fungerande utrustning är väldigt viktigt att man har som ishockeylag och det är det ni bör prioritera i första hand. Efter att ni har en utrustning som är i toppskick kan ni åka på resor så som att se NHL eller kanske träningsläger.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *