Fina dörrskyltar i bra kvalité

27 april, 2016 webmaster 0 Comments

Är det dags att köpa in nya dörrskyltar? I en privat bostad finns det flera anledningar att skylta lite extra. Det kan handla om att pryda toalettdörren med en wc-skylt eller entrén med en välkomstskylt. En annan bra skylt är ingen reklam-skylten, den perfekta varianten för dig som inte vill ha massor med reklam i brevlådan.

Är ni istället ett företag som behöver köpa nya eller byta ut era gamla dörrskyltar? Då finns det flera bra sätt att skylta om. Det kan exempelvis vara bra att tydliggöra var toaletterna ligger, var matsalen finns eller namnge mötesrummen och/eller de enskilda kontorsutrymmena. Med snygga skyltar i god kvalité och med tydliga budskap blir det enklare för anställda, kunder och partners att hitta rätt i lokalerna.
Dörrskyltar i olika material
Vilket material ska man välja? Det är inte helt lätt då det finns mycket att välja på. En bra idé kan vara att välja material beroende på syftet. Välkomstskyltar och wc-skyltar i hemmiljö är snyggast i mässing. Plast är smidigt för ingen reklam-skyltarna medan aluminium är det perfekta valet för skylten som ska sättas utomhus.

Vid val av material kan man säga att det som gäller för privata bostäder också gäller för företagslokaler. Dock kan det finnas risk att skyltarna slits snabbare i offentliga eller kommersiella miljöer. Med anledning av det kan aluminium vara det bästa valet, ett material som är slitstarkt och som passar både inne och ute. Det är dessutom väldigt stilrent och snyggt, ett val som passar in oavsett stil.

ytterdörr med skyltDörrskyltar med gravyr
En riktig dörrskylt är ingen dörrskylt utan vacker gravyr! Man kan välja att gravera in precis det man önskar beroende på skyltens syfte. På välkomstskyltar är det vanligt att man graverar in ”Välkommen” och familjens efternamn, men även ”Här bor familjen”. En del föredrar att endast skriva efternamnet – valet av gravyr och stil på gravyr är en smaksak.
Välj det som känns rätt för er som familj eller som företag! Det finns flera färdiga dörrskyltar som kan väljas rakt av, om man vill göra det lätt för sig. Vill man däremot påverka skyltens utseende rakt igenom kan man välja storlek, utformning, material och gravyr helt efter egna önskemål. Det viktigaste är att införskaffa en dörrskylt eller flera som man blir nöjd med och kan glädjas åt länge!

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *