Staden som har allt för en konferens

13 november, 2014 webmaster 0 Comments

Malmö är en stad som har allt du behöver för en lyckad konferens. Det är en stad med massor av lyxiga, prisvärda och välplacerade hotell och restauranger för alla smaker och prisklasser. Det är en stad som välkomnar både små och stora företag med öppna armar.

Att hålla i en konferens i Malmö är lättare än vad man tror. På till exempel Malmö Arena hittar du 74 olika lokaler att välja mellan, så du kommer garanterat att hitta något för just din konferens. Dessutom ligger den centralt placerad, vilket gör det lätt att ta sig till olika platser när det väl behövs.

Malmö Arena har massor av erfarenhet av olika event. Om du känner till svensk ishockey så kanske du vet att det är Malmö Redhawks hemmaarena, men det du förmodligen inte visste är att anläggningen även varit värd för Eurovision Song Contest 2013. Malmö Arena håller hela tiden igång och det hålls otaliga konferenser, event och tillställningar i deras lokaler. De är deras höga kundservice och förmåga att snabbt lösa problem som gör de till ovärderliga konferensvärdar.

Med Malmö Arena kan du ha hela konferensen under ett och samma tak. Du kan snabbt gå från konferenslokalerna till en av de prisvärda restauranger som finns i arenan. Dessutom finns det ett par barer som väntar på törstiga konferensdeltagare som slutat för dagen. Än så länge kan man inte bo där, men detta är något som de kommer att ändra på inför framtiden i och med byggandet av Malmö Arena Hotel.

Passa på att även boka in en hockeymatch eller något annat event när du ändå är i Malmö. Staden drar till sig både musikaliska storstjärnor och prisbelönta teaterföreställningar som man bör uppleva. Kort sagt kan man säga att Malmö är en stad som har allt för en lyckad konferens och lite till.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *