Lediga lägenheter i Karlskrona

5 juni, 2015 webmaster 0 Comments

Söker du efter lediga lägenheter i Karlskrona? På denna sida kommer du att hitta all information du behöver. Sidan uppdateras dagligen så att du kan se vilka aktuella objekt som finns lediga. Skulle det vara så att det inte finns något ledigt just nu som matchar dina önskemål finns möjligheten att ställa sig i kö.

Ju mer specifika önskemål man ha desto längre tid kan man få räkna med att det tar att hitta det man söker.

Lediga lägenheter i Karlskrona

Rekommendation är att besöka sidan varje dag då den dagligen uppdateras med nya objekt. Man har även möjlighet att ställa sig i bostadskö om det är så att det inte finns något objekt ledigt just nu som matchar det man söker efter.

Om man ser ett objekt som man är intresserad av ska man genast ta kontakt med den person som står som kontaktperson i annonsen eller fylla i formuläret och skicka in om det är det som efterfrågas. Alla intresseanmälningar behandlas i tur och ordning så att man tjänar på att vara aktiv i sitt letande. All information som finns om lägenheterna finns även utskrivna i beskrivningen. Har man ändå några frågor går det givetvis bra att kontakta bostadsbolaget.

Tänk också på att om du har en lägenhet idag är det inte ovanligt med upp till tre månaders uppsägningstid, så att man är beredd på eventuellt dubbla hyror om tillträdet till den nya lägenheten infaller innan. Välkommen in och hitta din drömlägenhet.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *