Hotell Marriott i Warszawa

1 augusti, 2015 webmaster 0 Comments

Warszawa är ett måste när man besöker Polen. Huvudstaden beskrivs ofta som en mix av gammal charm och dynamisk modernitet och är därför en mycket populär destination. Utbudet av hotell i staden är brett, varierat och gör det möjligt för resenärer att välja vilken prisklass som passar just dem.

Hotell Marriott ligger beläget i centrala Warszawa alldeles bredvid centralstationen och de allra flesta restauranger och uteställen ligger endast ett stenkast bort. Marriots kedja av hotell anses ha en genomgående hög standard och Warszawas är inget undantag. Hotellet har själv fem stycken restauranger och en egen skybar på fyrtionde våningen. Samtliga 523 rum upplevs som eleganta och fräscha med rumsservice dygnet runt och har som oftast en fantastisk utsikt, särskilt de som är lokaliserade lite högre upp i byggnaden. De fina rummen har de flesta bekvämligheter som en gäst kan önska, allt från satellit-TV, strykjärn, kassaskåp, kylskåp samt en välfylld minibar. Alla offentliga utrymmen i hotellet har gratis wi-fi, men för att få det tillgängligt i rummen måste man betala. Med omtanke för de utländska gäster som kan tänkas vistas på hotellet har man också eluttag av olika modeller.

Kasino är endast en av sakerna som hotellet har att skryta med. Gym, inomhusswimmingpool och spa finns också att använda. Frukostbuffén är tillgänglig för alla som bor på hotellet och har allt som man kan önska. Korv, frukt, bröd, ost och ägg är bara några att nämna. Om man är vegetarian eller vegan spelar ingen roll, då utbudet är så stort och varierat. Att hitta något som passar dina behov är givet. Matsalen är mycket stor så när du bestämmer dig för att äta frukost har ingen betydelse. Det finns nästan alltid platser över. Personalen är också väldigt snabb med att fylla på när maten tar slut. Mariotts är ett femstjärnigt hotell med mycket bra bekvämligheter, service och personal.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *