Tjäna pengar till laget

18 december, 2014 webmaster 0 Comments

Är du med i ett lag av något slag? Kanske spelar du fotboll, innebandy eller ishockey och är med i en eller flera föreningar. Oavsett typ av lag så kan det komma tillfällen då ni behöver tjäna in pengar, antingen för att köpa in saker eller för att åka på roliga träningsläger med mera. På hittar du och ditt lag en del värdefulla tips på hur ni kan tjäna pengar till just detta! Bland annat ger de tips på hur försäljning av olika sorters produkter kan ge ert lag extra pengar att använda till det ni behöver. Det är dock viktigt att ni som förening eller lag gemensamt kommer överens om vad ni ska göra för att tjäna in pengar och att ni sedan lägger ner lika mycket tid på att genomföra det. Kanske ni har ett särskilt mål ni vill uppnå och en vis summa ni vill tjäna? Diskutera det gemensamt.

Något som många förknippar med idrottsföreningar är Bingolotto. De har samarbetat med olika typer av idrottsföreningar genom åren och det är en ypperlig chans för ett lag eller förening att tjäna in lite pengar.

Genom att kanske anordna en kväll med egen bingo så kan ni på ett roligt sätt tjäna in extra pengar till ert lag. Bjud in familj, vänner och hela grannskapet. Sälj lotter, godis, fika och ni kommer tjäna en slant!

Det kan finnas många anledningar till att idrottsföreningar som är medlemmar i Riksidrottsförbundet vill tjäna pengar. Även om det kan finnas stöd för föreningar att få pengar till anläggningar med mera så finns det annat en idrottsförening har användning för och som de själva måste tjäna in pengar till. När det kommer till tävlingar och träningar så finns det idag ett behov för de flesta idrottsföreningar att ha pengar och en budget till det.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *