Tips på bra presenter för olika tillfällen

27 augusti, 2019 webmaster 0 Comments

Det finns vissa tillfällen där det är svårare än andra att veta vad man ska ge bort i present. Dop-, examen-, och bröllopspresenter är några av dessa men det finns många bra tips som passar för dom allra flesta. Minnesvärda saker, upplevelser, resebidrag och annat som man faktiskt har användning av är sådant som är både populärt att ge bort och uppskattat att få.

Till den nydöpte

Presenter till ett barn behöver inte vara så svårt. Vid ett dop kan det dock vara klokt att låta bli att köpa en massa leksaker som förmodligen inte kommer användas efter ett tag. Köp i så fall en fin träleksak som går att spara som ett minne, till exempel fina klossar eller en bil. Bestick med gravyr är en fin och vanlig doppresent, liksom smycken och en slant att spara. Även sparbössor, ryggsäckar, fruktträd och andra användbara saker är bra tips på doppresenter.

Bra bröllopspresenter

Att hitta bra och uppskattade bröllopspresenter är svårt. Det är inte alltid man vet vad brudparet har och inte har och det kan kännas som en omöjlig uppgift att köpa något. I dom fall där paret inte uttryckt att dom önskat sig något speciellt får man fundera på var dom står i livet och vilka intressen dom har. Kanske har dom precis flyttat till en ny bostad och då passar en fin inredningsdetalj bra. Gillar dom friluftsliv kan man köpa något som är bra att ha för ett dygn i det fria. Kommer man inte på något är både resecheckar och pengar vanliga bröllopspresenter som man kan ta till när fantasin tryter, eller om man faktiskt inte står paret så nära.

Roligt för studenten

När någon tar studenten eller examen är det givetvis värt att firas men även här kan det vara svårt att komma på vad man ska ge i present. En flaska champagne eller fint vin är en fin present som uppskattas av dom flesta men vill man inte ge bort alkohol finns andra alternativ. Många som gått ut skolan på ett eller annat vis planerar en flytt och för det kan presentkort hos ett möbelvaruhus vara ett bra tips. Designprodukter och pengar är även vanligt förekommande och det sistnämnda förmodligen något som en före detta fattig student kanske har allra mest nytta av.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *