Snygga Vagabond skor

31 oktober, 2019 admin 0 Comments

Vagabond skor är otroligt populära och kännetecknas alltid av hög stil, modemedvetenhet och bekväm passform. Själva namnet vagabond är väldigt passande eftersom du utan problem kan resa runt i världen med Vagabond skor på fötterna. Företaget är svenskt och grundades 1973. Genom åren som gått har man utvecklat sig på flera områden, bland annat om materialkännedom och kunskap inom tillverkning. Designen har man alltid haft koll på, nu förenar dock Vagabond snygg stil med bra material och skön passform.
I början av Vagabonds succésaga var man endast en tillverkare av herrskor, något som ändrats under många år. Nu kan du hitta skor för alla tillfällen och till både kvinnor och män. Oavsett om du är på jakt efter nya sommarsandaler, ett par höga skinnboots eller ett par tuffa sneakers, kan du garanterat hitta ett par underbara Vagabond skor som passar dig perfekt.

Designarbete i Sverige

Samtliga skomodeller från Vagabond skissas och ritas upp i den egna studion i södra Sverige, i staden Varberg. Här ritar man dels upp själva stilen på skon, men även konstruktionen, som exempelvis stötdämpning. Själva tillverkningen sker på andra håll i världen, varav den största produktionen är i Vagabonds fabrik i Vietnam, Ho Chi Minh City. Här är det drygt 200 personer som arbetar med att ta fram skoprover och accessoarer.
Vagabond är väldigt noga med sina kvalitetskontroller och låter såväl tester och material som färdiga skor gås igenom för att säkerställa att kvaliteten är bra. Vagabond arbetar även mycket med miljötänk samt arbetsförhållanden. Bland annat har de tagit fram kromfritt läder som används på skornas delar som ligger mot huden. Detta för att förhindra allergiska reaktioner. Man använder dessutom miljövänlig bomull och återvunnen polyester för att minska påfrestningen på naturen.
Vad många gillar med Vagabond, särskilt här i Sverige, är skornas rena utformning och smakfulla design. På många sätt andas skomodellerna skandinavisk stilrenhet. Läderbootsen saknar plottriga detaljer utan är istället enkla i utformningen. Man låter material och färg lysa istället för smådetaljer. Idag kan du shoppa nya Vagabond skor över hela världen och även på internet.
Förutom att Vagabond tillverkar skor för varje säsong kan du även shoppa trendiga accessoarer från företaget. De skapar bland annat väskor, scarfar, smycken och mycket mer.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *