Hårborttagning med laser i Stockholm

25 januari, 2020 admin 0 Comments

Hårborttagning med laser i Stockholm

Är du trött på att ständigt raka dig? Stubbiga ben kan vara något av det värsta som finns och nyrakade ben verkar bara vara lena och mjuka de första timmarna. Om du vill ha ett mer bestående resultat utan att jobba för det finns ett bra alternativ – hårborttagning med laser i Stockholm. Hårborttagning med laser kan utföras på olika sätt, bland annat genom vanlig laser samt med IPL. Med laser används ett ljus med en våglängd, med IPL däremot har maskinernas ljus flera våglängder. Idag kan du besöka en klinik eller en skönhetssalong som erbjuder hårborttagning med såväl laser som med IPL. Priserna kan skilja sig lite beroende på vilket alternativ du väljer. Kom ihåg att du inte får permanent hårborttagning direkt, det krävs att du utför behandlingen ett par gånger.

Innan behandling

Innan du utför en laserbehandling behöver du boka in konsultation hos den valda kliniken (hårborttagninglaserstockholm.se). Här kollar en utbildad hudterapeut igenom allt rörande behandling samt svarar på dina frågor. Tänk på att du inte ska vaxa dig sex veckor inför behandlingen eftersom håret måste finnas då lasern fungerar på pigmenteringen i hårsäckarna – inget hår, inget pigment.
När du väl är på plats den dagen du ska utföra hårborttagning med laser i Stockholm kommer hudterapeuten gå igenom det hudområde som ska behandlas med lasern. Det gör inte ont men många upplever en stickande känsla. Om du exempelvis ska behandla ett område i ansiktet tar laserbehandlingen oftast inte mer än ett par minuter. Benen tar lite längre tid eftersom det är ett större område.

Efter behandling

När du väl gått och fått hårborttagning med laser i Stockholm finns det vissa saker att tänka på. Direkt efter behandlingen är det vanligt att huden är lite röd, svullen och irriterad. Detta lägger sig efter en stund. För att inte bråka mer med huden bör du undvika solens strålar. Med andra ord är det bäst att utföra den här sortens hårborttagning under vinterhalvåret då du vet att du inte kommer att ligga och pressa på stranden. Du bör även undvika träning eftersom svetten kan irritera huden efter behandlingen.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *