Behandlingarna du kan göra med botox

19 februari, 2020 admin 0 Comments

Behandlingarna du kan göra med botox

Botox är en populär behandlingsmetod som används antingen enbart för att man vill förändra sitt utseende eller för att man faktiskt har problem med något. Det finns många som behandlar med botox men vill man välja en av dom mer kända skönhetsaktörerna kan man med fördel välja en klinik i Stockholm.

Bli av med rynkor

Rynkor i pannan, runt ögonen eller runt munnen är ett oönskat ålderstecken för många. Turligt nog kan dessa behandlas och slätas ut med hjälp av botox. Ämnet som finns i läkemedlet verkar avslappnande i den muskel det injiceras i. Beroende på hur djupa rynkorna är kan dom bli mindre eller helt och hållet slätas ut på det här viset.

Svettbehandling

Jobbig handsvett, outhärdlig fotsvett eller om man svettas ovanligt mycket under armarna kan ställa till besvärliga problem. Även dessa kan man avhjälpa med hjälp av botoxinjektioner.

Ämnet sprutas då in i svettkörtlarna, vilket leder till att nervsignaler hindras från att komma fram till dessa. Tack vare detta upphör svettningarna och man behöver inte längre skämmas för att skaka hand med våta händer eller oroa sig för svettrosor under armarna.

Lipflip

Botox förknippas inte helt sällan felaktigt med stora läppar. För att förstora läpparna använder man en annan typ av injektion som kallas för fillers men det går faktiskt att förändra sina läppar med hjälp av botox. Behandlingen kallas för Lip Flip och innebär att man viker överläppen så att den helt enkelt ser större ut.

Tänk på det här

Förutom ovan nämna finns även andra områden man kan behandla. Till exempel kan man använda botox för att bli av med tandgnissling eller spända käkar. Botox ger dock inte ett permanent resultat utan behandlingen behöver upprepas med jämna mellanrum för att bibehålla det önskade resultatet.

Förutom att känna till det är det också viktigt att man väljer klinik med omsorg när man ska göra en botoxbehandling, oavsett vilket område det gäller. Att välja en klinik i Stockholm kan som tidigare nämnt vara bra, eftersom många av dessa är stora aktörer med gott rykte. Här finns utbildad och certifierad personal, vilket dessvärre inte alltid är en självklarhet på skönhetskliniker.

Vill man inte välja en klinik i Stockholm kan man såklart välja en annan plats – men var noggrann att be om referenser innan och var försiktig med att resa utomlands för att göra skönhetsbehandlingar som dessa.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *