Hur små barn kan åka i en Thule cykelvagn?

22 juni, 2018 admin 0 Comments

Hur små barn kan åka i en Thule cykelvagn?

Förutsatt att ni har rätt tillbehör kan en bebis som är så ung som sex månader åka i en cykelvagn. Bebisar och små barn älskar att åka Thule Cykelvagn och de får samtidigt frisk luft och d-vitamin från solen. Små barn som inte kan sitta ska alltid ligga i hängmattan som man kan köpa med som tillbehör. Många barn tycker det är skönt att sova middag en Thule cykelvagn. I många modeller av cykelvagnen har varje barn sitt egen säte, så vill bara ett barn sova kan du enkelt fälla ner just det sätet.

Kan man handla med Thule cykelvagn?

Det är mycket smidigt att åka och handla med Thule cykelvagn. Promenadhjulet och cykelarmen får enkelt plats i förvaringsutrymmet så du kan cykla till affären och sedan snabbt klicka på promenadhjulet och använda cykelvagnen som en vanlig barnvagn. En del modeller av Thule cykelvagn är utrustade med en fotbroms som fungerar på samma sätt som på en vanlig barnvagn. Lastutrymmet i Thule cykelvagn är rejält så du får enkelt plats med både barn och dina matkassar. Genom att använda Thule cykelvagn gör du dessutom en god gärning för miljön och får samtidigt motion.

En användarvänlig cykelvagn

Thule cykelvagn är enkel att använda på alla sätt och vis. Den är enkel att montera och det är enkelt att ändra från cykelvagn till jogginvagn eller barnvagn. Den är otroligt lättstyrd och lättkörd. Packutrymmet är väl tilltaget så barnen sitter bekvämt och man får dessutom plats med extra packning om det skulle behövas. Golvet är mjukt men samtidigt slitstarkt. Sittkomforten för barnen är fantastisk, även om man cyklar på gropiga grusvägar eller hårda stigar. Thule cykelvagn är utrustade med fempunktsselar som man kan reglera efter hur stort barnet är. Det finns förvaring där barnen kan ha sina vattenflaskor eller små leksaker.

Thule cykelvagn – ett säkert alternativ

Thule cykelvagn sätter barnens säkerhet främst och man kan skydda barnen mot både sol och regn. Går man en vanlig promenad kan man ha kupén helt öppen framtill så det inte blir för varmt och så att barnen kan se ut. Om man använder Thule cykelvagn för en cykeltur rekommenderas att man alltid använder insektsnätet som också skyddar mot eventuella stenskott. Då riskerar inte heller några getingar att flyga in hos barnen. Det finns också regnskydd om det är dåligt väder och solskydd om man vill skydda dem mot solen.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *