En optiker i Farsta ger personligare service

8 januari, 2015 webmaster 0 Comments

Ett besök hos en optiker ska kännas bekvämt och ske utan press samtidigt som man – naturligtvis – vill ha ett så bra pris som möjligt. I en mindre stad är detta sällan ett problem, man har liksom en optiker som man genom åren bygger ett personligt förhållande till och som man litar på till hundra procent. I en större stad som Stockholm kan det dock bli probelm och detta helt enkelt på att man har ett större utbud av just optiker där – samt att dessa på grund av konkurrensen har en tendens att dels kanske byta lokal eller kanske i värsta fall gå i konkurs.

Det är alltså som kund svårare att bygga ett förtroende för en optiker än vad det är i mindre stad som exempelvis Kramfors – men även i Stockholm går det och är abslout inte omöjligt. Hemligheten ligger här i att man söker sig en bit utanför själva staden och kanske väljer exempelvis Farsta eller någon annan förort då det är dags för ett besök hos en optiker. En optiker i Farsta har ofta genom åren byggt upp en stadig kundkrets – trogna sådana – och löper således en liten risk för konkurs eller ett byta av lokal. Som boende i Stockholm kan alltså ett besök hos en optiker i Farsta vara just det som gör att man bygger upp det förtroende, det personliga och den tillit som man så ofta eftersöker hos en optiker.

Detsamma går här att applicera på andra yrken där människor generellt vill ha samma sak år efter år och hit räknar vi frisörer, tandläkare och kanske skräddare. Det här är alltså yrken där en personlig kontakt spelar stor roll för hur kunderna upplever sin vistelse – en optiker i exempelvis Farsta kan alltså, med rätt bemötande, attrahera en stor kundkrets från hela Stockholm och behålla denna genom en hel karriär och yrkesliv.

Få ett bättre pris hos en optiker i Farsta

Det är inte bara det här emd bemötande och den personliga kontakten som fäller avgörande till varför man kanske ska överväga att välja en optiker i exempelvis Farsta. Även prisbilden spelar här in och detta då man faktiskt kan få betydligt bättre priser just där än inne i själva Stockholm. Anledningarna till detta är relativt enkel att räkna ut och det handlar i första hand om hyran som helt enkelt är billigare i just Farsta än inne i själva city.

Som kund kan man alltså få bättre pris på en synundersökning, ett köp av glasögon eller linser ute i Farsta eller någon annan förort och detta är ju naturligtvis synnerligen intressant. Väver man alltså ihop dessa positiva aspekter som priser och personlig service hos en optiker ute i en förort som Farsta – ja, då förstår man ju även varför denne har en större chans att under en lång tid driva sin verksamhet än vad en optiker i Stockholm kanske har. Detta är dock rent generellt – det finns naturligtvis både billiga och bra optiker även i Stockholm.

Leave a Reply:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *